Detalii livrare

Termeni si conditii privind livrarea

GossipGirls va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

1. Curierat rapid - Fan Courier.  Livrarea se efectueaza doar dupa confirmarea telefonica a comenzii si dureaza maxim 24 de ore. Pretul livrarii este de doar 19 Ron, iar in cazul in care comana dumneavoastra depaseste 190 Ron transportul este GRATUIT, doar daca va aflati in aria de acoperire Fan Courier. Daca nu va aflati in aria de acoperire Fan Courier coletul va fi trimis prin Posta Romana.

2. Posta Romana - In cazul in care nu va aflati in aria de acoperire Fan Courier pentru o livrare rapida, sau daca nu doriti sa primiti prin curierat rapid, va putem trimite coletul prin Posta Romana. Pretul trimiterii prin Posta Romana este 10 Ron si dureaza 3 zile lucratoare.

RECOMANDARE:

Din cauza restructurarilor efectuate de Posta Romana va recomandam sa folositi metoda de livrare Fan Courier pentru a evita eventualele neplaceri, pierderi colet, colet nelivrat la timp, ghisee inchise fara avizarea clientilor. In cazul in care nu va aflati in aria de acoperire Cargus va recomandam sa verificati in prealabil daca Oficiul Postal de care apartine mai este functional.

Va multumim pentru intelegere